Trigonorfondet:

Vi deler ut én million kroner til lekeplasser

Trigonorfondet_Landingsside_MTekst

 

Drømmer du om å lage et fantastisk lekemiljø for barna, men opplever at budsjettet står i veien? Dessverre setter økonomiske realiteter altfor ofte en stopper for lekeplassdrømmen.

2021 er Trigonors 30-årsjubileum, og i den anledning lanserer vi Trigonorfondet: 1 000 000 kroner skal fordeles mellom utvalgte prosjekter som bidrar til et trygt og spennende lekemiljø utendørs. 

Dette kan være både små og store lekeplasser, og må gjerne også inkludere apparater og fasiliteter for andre aldersgrupper – som treningsapparater for voksne og seniorer.

Enten du bare mangler det lille ekstra for klatrestativet du ønsker deg, eller har store visjoner om en unik temalekeplass – søk uansett! Vi fordeler pengene ut ifra behov.

 

Hvem kan søke?

Fondet er åpent for alle som kan tenkes å bygge en lekeplass. Velforeninger, borettslag, frivillige organisasjoner, bedrifter, barnehager og skoler kan alle søke støtte fra oss.

 

Hva må jeg inkludere i søknaden?

For å kåre vinnerne, trenger vi å vite mest mulig om prosjektet ditt. Fyll ut skjemaet på denne siden for å delta. 

 

Hva skjer om jeg vinner?

Blir du én av de heldige vinnerne, vil du bli kontaktet av oss på telefonnummer/e-post du inkluderer i søknaden din. I tillegg til pengesummen vil du få god hjelp av våre eksperter til å planlegge, prosjektere og tegne opp lekeplassen din. 

Vi ber om at midlene øremerkes til Trigonors egne lekeapparater. Se hele katalogen vår her eller bli inspirert av våre tidligere prosjekter her.

Vinnerne vil presenteres på våre nettsider og i sosiale medier, og de ferdige prosjektene vil også deles med resten av våre følgere – til inspirasjon for neste års utdeling!